Dinnershow by the sea Live at oranje

Glennis Grace

31 oktober Live at Oranje

Glennis Grace begon al op jonge leeftijd met zingen. Het begon allemaal op 11-jarige leeftijd toen zij samen met Julio Iglesias optrad. Op 16-jarige leeftijd steelt zij wederom mening hart door haar optreden bij de Soundmixshow. Glennis Grace haar carrière is enorm rijk, zo is het Eurovisie Songfestival er onderdeel van, maar ook intieme en kleine concerten passen bij Glennis Grace. 

Glennis Grace wordt echt bekend door haart vertolking van Whitney Houston's 'One Moment in Time'. Met deze cover veroverde ze veel harten en won daardoor ook het programma.

In 2005 vertegenwoordigd Glennis Nederland bij het Eurovisie Songfestival in Kiev. Na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival besluit Glennis alleen maar door te gaan in het Nederlands.

Eind maart 2011 ging het weer hard voor Glennis, dankzij haar deelname aan het tv-programma De beste zangers van Nederland. De tweede aflevering van het programma zong Glennis het nummer 'Afscheid' van de groep Volumia!. Het nummer werd zo goed ontvangen door het publiek, dat Glennis enorm veel boekingen rijker was.

Begin 2012 verscheen haar studioalbum 'This Is My Voice' met een mix van Engelse en Nederlandstalige liedjes. Glennis was ook jury-lid bij de talentenjacht 'The Next Pop Talent' op SBS 6. In 2013 sloot Glennis zich aan bij de formatie 'Ladies of Soul'. Een van de bekendeste nummers van Glennis is 'Afscheid' deze kwam in 2011 uit. 

Koningin Wilhelmina Boulevard 20
2202 GV Noordwijk aan Zee
Nederland - Zuid-Holland

+31 (0)71 367 68 01
live@hotelsvanoranje.nl
www.hotelsvanoranje.nl

Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer